segueix-nos

segueix-nos

TERRA SANTA

TERRA SANTA

Terra Santa

Terra Santa

PARTICIPA! TOTS I TOTES SOM NECESSARIS!

PARTICIPA! TOTS I TOTES SOM NECESSARIS!

divendres, 18 de març del 2016

SETMANA SANTA O SETMANA DEL TURISME




Hi ha molts que representen a tots els decebuts de Crist i de l'Església que es la seva profunda decepció amb la trobada de Jesús amb la Creu i el seu patiment.

Esperàvem una altra cosa diferent de Crist i de l'Església ? Es pot pressuposar que tots aquests decebuts de Crist, s'instal·len en la queixa, per què així sempre tenen motius per no fer res.

Per això la Creu de Jesús divideix en tres maneres de pensar, veure i actuar:

La primera: la dels decebuts que ve de l’ egoisme, es ben palesa en la història humana i en la vida diària sempre hi ha hagut baralles i discòrdies. (Que recordem als refugiats? Com passen tants dies ja no són notícia i tothom els tanca les fronteres i tot per culpa de la burocràcia dels politics.)

La segona: que prové de Jesús , son el seguidors de Crist es probable que no siguin ven vista per molts experts. Però Jesús és el verdader mestre i ens indica el camí just, que ens portarà els fruits de la salvació que són: la pau, la joia i la felicitat.

La tercera: tal i com ja es nombra a internet són els que fan de la Setmana Santa, la setmana del turisme

Per aquest motiu els cristians ens sentim orgullosos de recordar aquests dies de la Setmana Santa la Passió, Mort i Resurrecció de Jesús




Julio Siurana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada