segueix-nos

segueix-nos

TERRA SANTA

TERRA SANTA

Terra Santa

Terra Santa

PARTICIPA! TOTS I TOTES SOM NECESSARIS!

PARTICIPA! TOTS I TOTES SOM NECESSARIS!

dissabte, 29 de novembre del 2014

DIVENDRES CATEQUÈTICS A LA PARRÒQUIA DE SANT BARTOMEU

Són joves. Són intel·ligents. Són atractius. Són treballadors. Són alegres. Són....generosos! La Nicol, el Jesús, la Mariona i la Mireia han trobat una estona a la setmana per col·laborar en la catequesi de la seva parròquia. I, entre pràctiques de medecina, treballs per presentar i exàmens pel mig,els divendres a les sis de la tarda tenen una cita amb els nens i nenes de pre-comunió per tal d´iniciar-los en la important tasca de conèixer la figura de Jesús i la seva Església. Els nens i les nenes aprenen dels seus llavis, però també de les seves actituds, des de l' autenticitat de la seva pròpia fe.

Diu la teòloga alemanya Jutta Burggaf que "la fe és molt
humana i molt humanitzant; la fe crea un clima en el que tots es senten a gust. Un cristià no ha d’ésser perfecte, però sí auntèntic. Una persona assimila, per osmosi, actituds i comportaments de qui els envolten". Els petits que s´inicien en la catequesi, potser no assimilen tots els continguts d’aprenentatge, però segur que capten aquest clima que envolta tota l´activitat catequètica.

El Papa Francesc ens invita a sortir de nosaltres mateixos: "Salir y no tolerar que en nuestras ciudades cristianas haya muchos niños que no sepan cómo hacerse la señal de la cruz".

Gràcies a aquests quatre joves i a tots els que participen , també les catequistes de Segón Curs , en aquesta "sortida" a la que ens anima el Papa .

¡Deo gratias!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada