segueix-nos

segueix-nos

TERRA SANTA

TERRA SANTA

Terra Santa

Terra Santa

PARTICIPA! TOTS I TOTES SOM NECESSARIS!

PARTICIPA! TOTS I TOTES SOM NECESSARIS!

dimarts, 22 de desembre del 2015

El bisbe Salvador visita les escoles Terraferma i Arabell



El bisbe Salvador va visitar el passat 9 de desembre les escoles Terraferma i Arabell, d’Alpicat i Lleida, respectivament per conèixer el funcionament de les escoles i poder saludar als alumnes i també al personal dels dos centres.

Va poder celebrar l’eucaristia amb alumnes de diverses classes de Primària i Secundària de l’escola Terraferma, visitant després les instal·lacions, les classes, i saludant a molts alumnes, especialment aquells que aquest curs celebraran la seva Primera Comunió i la Confirmació.

Tot seguit es va desplaçar a l’escola Arabell, on també l’esperaven alumnes de secundària que enguany celebraran la Confirmació. Després, va poder estar una estona amb els més petits de primària, on diverses classes li van cantar unes nadales i li regalaren multitud de dibuixos fets pels nens i nenes, dibuixos de Nadal que el Sr. Bisbe va agrair molt.

Després de visitar totes les instal·lacions, va tornar a l’escola Terraferma on va dinar amb l’equip directiu, els preveres que s’encarreguen de la cura pastoral de les escoles i algun membre de l’Associació de Mares i Pares (AMPA).






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada