segueix-nos

segueix-nos

TERRA SANTA

TERRA SANTA

Terra Santa

Terra Santa

PARTICIPA! TOTS I TOTES SOM NECESSARIS!

PARTICIPA! TOTS I TOTES SOM NECESSARIS!

diumenge, 21 de desembre del 2014

GRAN RECAPTE 2014

El darrer cap de setmana del mes de novembre, es va celebrar El Gran Recapte d’Aliments, a tota Catalunya.

A la nostra Unitat Pastoral, a Torrefarrera, existeix des de fa dos anys el que anomenen TORREFARRERA SOLIDÀRIA. És una ASSOCIACIÓ on en varem sumar persones molts diverses: Càritas Parroquial, voluntaris d’altres Associacions i voluntaris no vinculats amb ningú. L’Ajuntament de Torrefarrera, des del principi ens va donar tot el seu suport, facilitant-los locals, infraestructura i el que convingués.

Fa dos anys que funcionem i un bon nombre de famílies del poble es beneficien del repartiment setmanal d’aliments, roba, utensilis per la llar, utensilis per infants i tot allò que podem arribar a aconseguir.

Al estar vinculats amb el Banc d’Aliments de Lleida, ens vam sumar un cop més a la Gran Recapte d’enguany i al llarg del cap de setmana aconseguirem més de 3.000 Kg d’aliments.


Gràcies a tots els que van col·laborar, a les botigues animant als compradors, recollint els aliments fins al magatzem, ordenant, comptabilitzant, podem dir que un any més ha estat un èxit. L’èxit és poder oferir aquest petit ajut per moltes famílies.

L’oferta, però, resta oberta tot l’any. Els qui vulguin col·laborar com a voluntaris, setmanalment, o bé aportar aliments, roba o altres estris en bones condicions, només s’han d’adreçar a la parròquia o bé directament als locals de Torrefarrera Solidària, els dijous de 18.00 a 20.00h.


GRÀCIES A TOTS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada