segueix-nos

segueix-nos

TERRA SANTA

TERRA SANTA

Terra Santa

Terra Santa

PARTICIPA! TOTS I TOTES SOM NECESSARIS!

PARTICIPA! TOTS I TOTES SOM NECESSARIS!

diumenge, 21 de desembre del 2014

NADAL: TROBADA, ADORACIÓ, LLOANÇA I BENEDICCIÓ

Un Nadal més?    No, aquest Nadal.

Com podem viure’l concretament aquest any? Trobada de Déu amb nosaltres i nosaltres amb Ell.  Adoració de Jesús el Crist-amb els pastors i els mags-. . Lloança  i benedicció al nostre Salvador.

Trobada.  L’alegria de la fe es renova en la trobada personal amb Jesús. Constantment. El papa Francesc ens hi crida. “Invito a cada cristiano, en cualquier lugar y situación en que se encuentre, a renovar ahora mismo su encuentro personal con Jesucristo o, al menos, a tomar la decisión de dejarse encontrar por Él, de intentarlo cada día sin descanso. No hay razón para que alguien piense que esta invitación no es para él, porque «nadie queda excluido de la alegría reportada por el Señor». Al que arriesga, el Señor no lo defrauda, y cuando alguien da un pequeño paso hacia Jesús, descubre que Él ya esperaba su llegada con los brazos abiertos. Éste es el
momento para decirle a Jesucristo: «Señor, me he dejado engañar, de mil maneras escapé de tu amor, pero aquí estoy otra vez para renovar mi alianza contigo. Te necesito.  Rescátame de nuevo, Señor, acéptame una vez más entre tus brazos redentores». En aquesta trobada personal amb Jesús s’experimenta el goig de seu Amor i de la Salvació.

Adoració: reconeixem en Jesús Déu que s’ha fet home per tal que l’home participi en la Vida de Déu.  Devant de Déu ens prosternem com Moisès, com els àngels, com Maria i Josep, com els pastors i els mags. Com tots els sants.  Ens rendim I ens donem al Senyor del tot.

Lloança I benedicció: és ara el temps d’aprendre  la pregària de lloança a Déu per Ell mateix, per les seves obres, per tots els homes –els nostres germans-. Loança que ens allibera de nosaltres mateixos , del nostre propi pes, perquè ens descentra del propi jo, ja que ens centrem en Déu mateix. I la benedicció: perquè Déu es fa la nostra benedicció i nosaltres som en tot per beneir-lo. (Efesis 1, 3 i ss.)


I és d’aquí on es renova  la nostra entrega “als homes que estima el Senyor”. Tots som germans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada