segueix-nos

segueix-nos

TERRA SANTA

TERRA SANTA

Terra Santa

Terra Santa

PARTICIPA! TOTS I TOTES SOM NECESSARIS!

PARTICIPA! TOTS I TOTES SOM NECESSARIS!

dilluns, 27 d’abril del 2015

TROBADA DELS MESTRES I PROFESSORS DE RELIGIÓ DE CATALUNYA

La 9a Jornada de Mestres i Professors de Religió de les Diòcesis amb seu a Catalunya es va celebrar el passat dissabte a Reus amb l’assistència de més de 500 professionals, la qual cosa representa més del 50% de participació dels membres d’aquest col·lectiu. El col·legi La Salle Reus va acollir la trobada, que es va inaugurar sota la pluja amb la ponència Educar persones en el compromís amb la societat. Una visió des de l’Evangeli i la Doctrina Social de l’Església, que va pronunciar el president de Cristianisme i Justícia i Dr. En Drets, Eduard Ibáñez.

L’acte d’obertura de la jornada, que va comptar amb la presència de la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau; de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; del director general d’Afers Religiosos, Enric Vendrell; de l’arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, i del Secretari General de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya, P. Enric Puig, va incloure una nodrida mostra d’editorials i un acte cultural, així com l’Eucaristia, oberta a tots els participants, a l’Església Prioral de Sant Pere.



La jornada també va comptar amb 21 tallers –alguns d’oferts per les editorials Edebé, Baula, Claret i Santillana Promotor- entre els quals, Ruta enigmàtica per la prioral i el campanar de Reus; Gaudí centre de Reus; Literatura religiosa i aula de religió: tècnica del kamishibai; Intel·ligències múltiples i Educació Religiosa; Cançons, danses... que ens apropen a Déu; Torna’m a explicar una paràbola; Aplicacions TIC a l’àrea de Religió, Una vida de cinema o La ciència i la fe: dos camins separats?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada