segueix-nos

segueix-nos

TERRA SANTA

TERRA SANTA

Terra Santa

Terra Santa

PARTICIPA! TOTS I TOTES SOM NECESSARIS!

PARTICIPA! TOTS I TOTES SOM NECESSARIS!

diumenge, 2 d’abril del 2017

BREU CRÒNICA DE LA VISITA PASTORAL DEL BISBE SALVADOR A ALPICAT






Els dies 8 i 13 de març, la comunitat Parroquial d’Alpicat va gaudir de la Visita Pastoral del Bisbe Salvador. Ja coneixia la nostra comunitat, però aquesta vegada la visita tenia com a finalitat comprendre millor quina és la vida quotidiana d’aquesta comunitat, quines tasques pastorals desenvolupa, quins reptes es planteja i a quines dificultats s’enfronta.

El programa va començar al matí amb la visita a l’escola Terraferma, mantenint una conversa amb alumnes de segon d’ESO que es confirmaran enguany, professors i pares d’alumnes.

Després de dinar a l’escola, visita a les instal·lacions de la parròquia i revisió de llibres sagramentals. Visita a una de les quatre residències que s’atenen a Alpicat, visita a una casa particular on viu una de les fundadores de Mans Unides a Alpicat, visita a la Congregació dels Dolors d’Alpicat i reunió amb representants de les Àrees pastorals de la comunitat parroquial. 









Tot aquest intens dia va acabar amb un sopar – col·loqui, on van participar 45 persones. La finalitat sobretot es trobava en poder establir una bona estona de diàleg obert amb el Bisbe. A les 23.30h es va donar per finalitzat el sopar.






Finalment diumenge 12 de març, segon de quaresma, el Bisbe Salvador va compartir l’eucaristia de les 11 del matí, amb la comunitat parroquial. Van concelebrar, a més del rector, Mn. Miguel i Mn. Francisco, capellans de les escoles Terraferma i Arabell. El Bisbe, a més de poder comentar la Paraula i saludar a encara més persones, va estimular a tota la comunitat a continuar la tasca missionera d’anunciar el nom de Jesucrist en els nostres entorns.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada