segueix-nos

segueix-nos

TERRA SANTA

TERRA SANTA

Terra Santa

Terra Santa

PARTICIPA! TOTS I TOTES SOM NECESSARIS!

PARTICIPA! TOTS I TOTES SOM NECESSARIS!

diumenge, 2 d’abril del 2017

L’ENTREVISTA A…





Iniciem un espai de breus entrevistes a persones relacionades amb les nostres comunitats. Alguns et resultaran coneguts i altres potser no tant... Però tots tenen en comú una cosa: Estimen a Jesucrist!



Avui ens apropem a Jesús, és el nostre Blogmaster, treballa a “l’ombra” i és qui ens proporciona, mes darrera mes, el muntatge i enviament del Blog.



Jesús:

1. Estàs casat i te’ns fills? Quans anys te’ns?

Estic casat des de fa 14 anys, tinc 46 anys i dos fills (dos benediccions) de 10 i 8 anys

2. Un Sant o Santa que especialment et motivi? Perquè?

Cadascun dels sants i santes tenen un missatge especial per a cada moment del dia: Sant Josep, el pare perfecte, obedient, servicial i silenciós; Sant Joan Pau II amb la seva enèrgica i decidida defensa de la vida, amb la seva visió antropològica de l'home, amb la seva valentia a l'enfrontar-se a la vellesa; els màrtirs de la persecució religiosa dels anys 30; Santa Teresa de Calcuta en el seu lliurament als altres i als més desfavorits; Sant Bartomeu, sent només 12 van aconseguir expandir el missatge de Crist per tota la terra. L'important, crec, és pensar que podem fer coses com ells, sense excusar-nos pensant que juguen en una altra divisió.

3. Pertanys a algun moviment o grup eclesial?

No pertanyo a cap moviment, tot i que he rebut pràcticament tota la meva formació religiosa de l'Opus Dei.

4. On t’agrada marxar sol o amb família per desconnectar?

Qualsevol lloc és bo per desconnectar i compartir-lo amb la família. Simplement dedicant-nos una mica de temps entre nosaltres gaudim.

5. Saps cuinar? Si és així, ¿quin plat ens faries?

Avui en dia tots hem de passar per la cuina, però saber cuinar és molt complicat, únicament em defenso. No tinc cap plat especial. M'atreveixo amb tot!

6. Què t’agradaria canviar de l’Església?

L'Església som tots. El que hem de canviar són els nostres cors. Hem de saber acceptar que hi ha mil maneres d'entendre la espiritualitat, només hem de cercar on ens trobem còmodes i no jutjar els altres. La Veritat ens farà lliures!


7. Si et trobessis amb el Sant Pare: què li diries? Què li preguntaries?

El Papa Francesc és un home molt savi; m'agradaria que m'expliqués com ser un millor pare, un millor marit, un millor cristià. Parla amb tanta franquesa i tan planerament que és Capac d'arribar a Tots els cors

8. Hi ha algun personatge d’Església, home o dona, viu o mort, que t’interpel·li?

Segueixo les "aventures" del pare Christopher Hartley Sartorius. És un sacerdot missioner de la diòcesi de Toledo. Va estar fa uns anys a la República Dominicana i ara està a Etiòpia. És un home especial

9. Ens podries recomanar un llibre o una pel·lícula?

Dues pel·lícules que m'han impactat són “La última cima” i “Mary’s land” de Juan Manuel Cotelo. L'últim llibre que m'he llegit ha estat “¿Por qué sonries siempre?” de Lucas Buch; Explica la vida de tres dones que sempre vivien amb un somriure

10. Un viatge que te’ns pendent...

Molts. Moltíssims. Hawaii per anar de vacances, Medjugorje, Tierra Santa, Machu Picchu, Nova York, Mèxic, ... Moltíssims.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada