segueix-nos

segueix-nos

TERRA SANTA

TERRA SANTA

Terra Santa

Terra Santa

PARTICIPA! TOTS I TOTES SOM NECESSARIS!

PARTICIPA! TOTS I TOTES SOM NECESSARIS!

dilluns, 1 de febrer del 2016

EL BISBE VISITA EL CLUB JUVENIL RAIER

Dijous 28 de gener, el Bisbe Salvador va fer una visita al Club Juvenil Raier, que és un centre educatiu d'activitats extraescolars i de lleure, dirigit a nois entre 9 i 18 anys. Un grup de fidels de la Prelatura de l’Opus Dei es fan càrrec de tota la formació.

La visita va començar a les 7 de la tarda, on va conèixer als responsables del Club i alguns pares que participen juntament amb els seus fills a les activitats setmanals.

El Sr. Bisbe va poder passejar-se per les diferents instal·lacions: capella, sales d’estudi, de reunions, de manualitats, cuina, informàtica, pistes esportives... Va saludar als nois de diverses edats que estaven passant la tarda al Club, interessant-se tant pels seus estudis com per les altres activitats de lleure, formatives i espirituals que habitualment realitzen al Club.

Abans de marxar i en un ambient de col·loqui amb els responsables, aquests li van oferir la seva col·laboració en tot el que calgués a la nostra Diòcesi per donar a conèixer el nom de Jesucrist al nostre voltant. 
 
 
 
 
 



 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada