segueix-nos

segueix-nos

TERRA SANTA

TERRA SANTA

Terra Santa

Terra Santa

PARTICIPA! TOTS I TOTES SOM NECESSARIS!

PARTICIPA! TOTS I TOTES SOM NECESSARIS!

dilluns, 1 de febrer del 2016

MISSATGE DE BENVINGUDA ALS REIS MAGS D’ORIENT A LA PARRÒQUIA DE SANT PERE AD VINCULA, DE ROSSELLÓ

 
 
Estimades majestats:

En nom de tota la comunitat que formem l’Església de Rosselló us expresso la nostra alegria en poder acollir-vos. És un honor per a tots nosaltres que un any més hagueu passat per aquest temple, que és casa nostra i vostra també.

Sabem que us espera una nit llarga i no volem entretenir-vos massa estona. Arribeu des de molt lluny i al vostre pas per aquesta vila volem col·laborar en la bonica missió que us proposeu dur a terme, per que sou portadors d’un missatge de pau i d’il·lusió. Trobareu aquí que no només els més menuts sinó també els més grans tenim coses que demanar-vos; coses en comú que són coses del cor fonamentalment:

- Que hi hagi amor en les nostres llars.

- Que no ens oblidem dels més necessitats: els vells, els malalts, els nens, alguns dels quals enguany rebran la seva Primera Comunió o seran batejats.

- Que siguem acollidors amb els nouvinguts a la nostra vila i els ajudem a oblidar-se en molts casos d’un passats durs i amb penúries.

- Us demanem per les nostres feines i negocis: la collita, la granja, la botiga...

- I, també, que tot al llarg d’aquest any no perdem l’esperança ni caiguem en el desencantament. Perquè la manca d’esperança pot fer tan mal o més que la desesperació.

En les dubtes, guieu-nos pels camins de la saviesa i de la bondat.

Feu-nos perseverants en la fe, aquesta fe que vosaltres heu demostrat tenir en emprendre camí per a trobar el nen Jesús.

Rebeu el nostre aplaudiment i... BONA i ATEMPERADA NIT !!!!!

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada