segueix-nos

segueix-nos

TERRA SANTA

TERRA SANTA

Terra Santa

Terra Santa

PARTICIPA! TOTS I TOTES SOM NECESSARIS!

PARTICIPA! TOTS I TOTES SOM NECESSARIS!

divendres, 26 de febrer del 2016

Nosaltres també som refugiats????


Nosaltres també som refugiats????

Si, per què Déu ens ha donat gratuïtament la terra on vivim, per tant nosaltres també som refugiats.

A tot el món hi ha 21.018.588 rufugiats. Aquest número representa el 3,33% de la població mundial, són números, pero de PERSONES HUMANES. Europa s'està omplint de murs, davant l'arribada de desenes de milers de refugiats, que majoritariament fugen de la guerra de Síria. Incapaços de posar en marxa un sistema europeu d'acullida, els estats blinden les seves fronteres, abandonant el principi de la lliure circulació, un dels pilars de la constitució Europea.

El Papa Francesc, a Mèxic ha demanat, fer d´aquesta beneïda terra, l´oportunitat en la qual, no hi hagi la necessitat d'emigrar per somiar.

Nosaltres escoltem notícies, de la gent que estant ajudant als emigrants, i que es desplacen a Grècia, a canvi de res, són gent anònima.

Però són notícies, que no tenen resó. Es como els esportites que escalen l´ Everest, si fan el cim són notícia, si en aquest intent, tenen la desgràcia de morir, igualment tenen repercusió mediàtica . En canvi aquelles persones que no poden arribar al cim, per el malt temps o per qualsevol altra causa , aquests passen dessaperssebuts .

Nosaltres ens podem contar, como a persones anónimes, que ajuden als nostres germans refugiats?





Julio Siurana Tersa




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada