segueix-nos

segueix-nos

TERRA SANTA

TERRA SANTA

Terra Santa

Terra Santa

PARTICIPA! TOTS I TOTES SOM NECESSARIS!

PARTICIPA! TOTS I TOTES SOM NECESSARIS!

diumenge, 24 de maig del 2015

El bisbe Joan signa els nomenaments i assigna les tasques dels nous diaques

El bisbe Mons. Joan Piris ha signat amb data 4 de maig els decrets de nomenament dels tres nous diaques permanents que ahir, diumenge, van ser ordenats a la Catedral de Lleida.



Mn. Josep Solé Sans ha quedat adscrit com a diaca permanent a la Unitat Pastoral Agermanada constituïda per les Comunitats Parroquials de Santa Maria Magdalena i la Mare de Déu del Pilar, en equip amb els respectius mossens, per la qual cosa ha cessat dels serveis que desenvolupava fins ara en l’Arxiprestat Baix Urgell-les Garrigues.

Igualment, el bisbe Joan ha nomenat Mn. Solé, Notari de Matrimonis i Agent de Precs, amb totes les facultats que aquest ofici comporta, alhora que agraeix el bon servei fet fins ara per Mn. Mateo Hidalgo Sannicolás, diaca permanent, que cessa a petició pròpia, continuant com a Secretari de la Visita Pastoral.

Per una altra part, Mons. Piris ha nomenat Mn. Joan d’Àvila Busquets Baró diaca permanent, adscrit a la Unitat Pastoral constituïda per les comunitats parroquials d’Aitona, Soses, Seròs, Massalcoreig i la Granja d’Escarp, de l’Arxiprestat del Baix Segre, en equip amb els respectius mossens i animadors de comunitat.

El bisbe Joan també ha nomenat Mn. Josep Escorihuela Pujol, diaca, adscrit a la Unitat Pastoral constituïda per les comunitats Parroquials de Rosselló, Alpicat i Torrefarrera, de l’-arxiprestat Segrià-la Noguera-la Ribagorça, en equip amb els respectius mossens i animadors de comunitat.

Mons. Piris, de conformitat amb el cànon 1111 del Codi de Dret Canònic, també faculta tots tres diaques a assistir els matrimonis, amb la confiança que exerciran amb interès i prudència aquest servei a l’Església Diocesana.



Font web Bisbat de Lleida

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada