segueix-nos

segueix-nos

TERRA SANTA

TERRA SANTA

Terra Santa

Terra Santa

PARTICIPA! TOTS I TOTES SOM NECESSARIS!

PARTICIPA! TOTS I TOTES SOM NECESSARIS!

diumenge, 24 de maig del 2015

ASSEMBLEA DIOCESANA 2015




El proper dissabte 30 de maig, de 9.30 a 13.15h, a la Casa de l’Església – Acadèmia Mariana, es celebrarà una nova edició de l’Assemblea Diocesana de l’Església de Lleida. 

NO CAL DIR, QUE FORA BO, QUE ALGUNS MEMBRES DE LES TRES PARRÒQUIES QUE FORMEM LA UNITAT PASTORAL, HI POGUÉSSIM ASSISTIR. 

Qui no hagi anat mai, engresca veure com molts altres germans i germanes d’altres comunitats, s’apleguen a reflexionar i debatre temes que ens afecten a tots i que després es converteixen en les línies d’acció pastoral del següent curs diocesà.

Si no participem mai en trobades com aquesta, les nostres protestes tampoc no tenen massa fonament. Amb aquest exercici de col·laboració amb el nostre Bisbe, ens coresponsabilitzem del que és o no és la nostra Església local.

Enguany el lema és: Església de Lleida, què dius de tu mateixa? 

D’aquí unes setmanes o potser d’aquí uns mesos, ningú ho sap, un altre bisbe prendrà el relleu al nostre Bisbe Joan. Enguany es tracta de fer una mena de síntesi del que hem anat treballant durant els darrers anys, al voltant de les Pastorals que ha anat publicant el nostre Bisbe. 

Amb el treball d’aquesta Assemblea, intentarem presentar un resum del que bonament hem realitzat per propagar el regne de Déu, per a que el proper bisbe pugui fer-se una idea prou clara del que som, i a partir d’aquí pugui desenvolupar el seu ministeri de Pastor.



EN TANT QUE ENS SIGUI POSSIBLE, 
INTENTEM ASSISTIR!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada