segueix-nos

segueix-nos

TERRA SANTA

TERRA SANTA

Terra Santa

Terra Santa

PARTICIPA! TOTS I TOTES SOM NECESSARIS!

PARTICIPA! TOTS I TOTES SOM NECESSARIS!

diumenge, 28 de juny del 2015

El Vaticà fa pública l’encíclica Laudato si



Aquest dijous, 18 de juny, ha estat presentada davant els mitjans de comunicació l’Encíclica del Papa Francesc Laudato si’, sobre la cura de la creació. 

Com ell mateix va informar públicament durant l’Àngelus del 14 de juny i durant l'audiència general del passat dimecres, en aquest document de la doctrina social de l'Església, es demana treballar i vetllar amb responsabilitat la creació, amb especial atenció als més pobres, que són els que més sofreixen les conseqüències dels danys ambientals.

També el Papa Francesc abans de la publicació oficial va voler informar a cadascun dels bisbes a través d'una nota sobre l’Encíclica, perquè coneguessin anticipadament el seu contingut i així poguessin informar els periodistes i fidels de les seves diòcesis.

Així, va arribar el moment d'aquesta presentació amb una gran expectativa mediàtica. Periodistes de diferents països del món i diferents personalitats van fer-se presents a l'aula Nova del Sínode al Vaticà per conèixer el document Laudato si, sobre la cura de la casa comuna.

En la roda de premsa van participar el cardenal Peter Turkson, President del Pontifici Consell Justícia i Pau; el Metropolità de Pèrgam, John Zizioulas, en representació del Patriarcat Ecumènic i de l'Església Ortodoxa; el Prof. John Schellnhuber, Fundador i Director de l'Institut de Potsdam per a la Recerca de l'Impacte Climàtic, i Carolyn Woo, presidenta de Catholic Relief Services i Degana del Mendoza College of Business, University of Notre Dóna'm, USA

Laudato si: CASTELLANO

Laudato si: CATALÀ





FONT WEB DEL BISBAT DE LLEIDA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada