segueix-nos

segueix-nos

TERRA SANTA

TERRA SANTA

Terra Santa

Terra Santa

PARTICIPA! TOTS I TOTES SOM NECESSARIS!

PARTICIPA! TOTS I TOTES SOM NECESSARIS!

diumenge, 28 de juny del 2015

ORDENACIÓ PRESBITERAL DE Mn. JOSEP Mª ESCORIHUELA




DIA 18 DE JULIOL
ORDENACIÓ PRESBITERAL
DE Mn. JOSEP Mª ESCORIHUELA
11h, A LA CATEDRAL DE LLEIDA



Des de setembre de 2014, en Josep Mª Escorihuela, es va unir a l’equip pastoral de la UP Alpicat – Torrefarrera – Rosselló, com a ANIMADOR DE COMUNITAT.

Ha estat un curs d’immersió plena, primer com a laic en missió, a tot el programa de les tres parròquies. Celebracions, grups d’estudi, formació, catequesis, tasques socials... En Josep Mª, al llarg de la seva vida, va anar formant-se teològicament, alhora que incorporat a la vida de l’Església en alguns moviments apostòlics. 

Després d’enviudar, i lliurant-se a les mans de Déu, va optar per continuar la seva vida, en el ministeri sagrat, al servei de l’Església, per a proclamar el Regne de Crist.

El passat mes de maig, va ser ordenat Diaca, de mans de Mons. Joan Piris. Des de llavors ha continuat, com a diaca Adscrit, servint a la nostra UP amb total entrega. Ara, si el Senyor ho permet, rebrà el sagrament de l’orde presbiteral, també de mans del Bisbe Joan.

Preguem per Mn. Josep Mª, preguem per a que sigui fidel en el seu servei, preguem per a que Déu es serveixi d’ell, preguem per a que sigui feliç...


ESTEM TOTS CONVIDATS A LA CELEBRACIÓ DEL DIA 18 DE JULIOL A LES 11.00 A L’ESGLÉSIA CATEDRAL DE LLEIDA.



PRIMERA MISSA: DIA 18 DE JULIOL, A LES 20.00H, A LA PARRÒQUIA DE TORREFARRERA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada