segueix-nos

segueix-nos

TERRA SANTA

TERRA SANTA

Terra Santa

Terra Santa

PARTICIPA! TOTS I TOTES SOM NECESSARIS!

PARTICIPA! TOTS I TOTES SOM NECESSARIS!

divendres, 20 de març del 2015

CONCLOU EL TREBALL DEL SÍNODE LA FAMILIA

La Diòcesi de Lleida ha fet el recull del treball de les distintes Parròquies i Delegacions diocesanes que han participat en aquesta segona fase de consulta sobre els diversos temes del Sínode de Bisbes sobre la Família.


La nostra Unitat Pastoral d’Alpicat – Torrefarrera – Rosselló, també ha contestat les moltes preguntes que figuraven en els Liniamenta, que conformen aquesta segona fase. El Grup de Bíblia, format per germans i germanes de les tres comunitats, s’ha encarregat.



Les diverses qüestions plantejades han posat en repte la nostra preparació i coneixement sobre el medi familiar i els interrogants i dificultats de les famílies cristianes. Constatem que les comunitats de bases, petites, com les nostres, no tenim grans possibilitats de donar una resposta molt gran als reptes de viure com família cristina avui, però on sempre hem coincidit és en la voluntat de que les nostres parròquies (per tant les nostres persones) intentem ser i hem de ser, ACOLLIDA per a qualsevol, sigui quina sigui la seva història.


El CRIST.... no és ACOLLIDA?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada